Ik ben zojuist begonnen met bloggen

Door Oerdond3r op woensdag 21 oktober 2020 22:17 - Reacties (3)
Categorie: -, Views: 2.268

Ik denk dat ik ook maar stop. He nee wacht.. Begin met bloggen??

Waarom? Wou dit eigenlijk altijd doen toen ik nog niet genoeg karma op mijn profiel had. Toen ik eenmaal genoeg karma op mijn profiel had was ik die interesse eenmaal allang weer verloren.

Ik weet nog dat ik dan graag had willen hebben over Php, diepteartikelen over memory management en references in die taal en tutorials over hoe je programmeert tegen veelgebruikte aanvalsmethodieken op het web. Of over de politiek en maatschappij, gewoon omdat het kan.

Zal die interesse weer opborrelen? Of zal dit tevens mijn laatste post zijn? Aangezien iedereen het nu heeft over stoppen met bloggen, valt er wel een gat te vullen lijkt me zo..

Reacties


Door Tweakers user AW_Bos, donderdag 22 oktober 2020 01:31

Misschien moet ik ook eens gaan bloggen....
Ik ben een jaar of wat geleden eens begonnen met een blog over mijn vroegere fascinatie voor teletekst (ja, geen idee, maar als autist heb je gewoon bijzondere interesses). Maar ik moet eens kijken hoe ik aan zo'n blog daarover de juiste draai geef, en of het wel zo spannend is. :P

[Reactie gewijzigd op donderdag 22 oktober 2020 01:32]


Door Tweakers user TommyboyNL, donderdag 22 oktober 2020 13:18

AW_Bos schreef op donderdag 22 oktober 2020 @ 01:31:
Misschien moet ik ook eens gaan bloggen....
Ik ben een jaar of wat geleden eens begonnen met een blog over mijn vroegere fascinatie voor teletekst (ja, geen idee, maar als autist heb je gewoon bijzondere interesses). Maar ik moet eens kijken hoe ik aan zo'n blog daarover de juiste draai geef, en of het wel zo spannend is. :P
Daar is zeker wel publiek voor, check deze autist bijvoorbeeld eens: https://www.youtube.com/channel/UCy0tKL1T7wFoYcxCe0xjN6Q
Die kerel heeft onder andere een ongezonde fascinatie voor broodroosters, maar heeft het ook wel eens over Closed Captions en wellicht Teletekst gehad.

Door Tweakers user AW_Bos, donderdag 22 oktober 2020 23:13

TommyboyNL schreef op donderdag 22 oktober 2020 @ 13:18:
[...]

Daar is zeker wel publiek voor, check deze autist bijvoorbeeld eens: https://www.youtube.com/channel/UCy0tKL1T7wFoYcxCe0xjN6Q
Die kerel heeft onder andere een ongezonde fascinatie voor broodroosters, maar heeft het ook wel eens over Closed Captions en wellicht Teletekst gehad.
Ik ga er nog eens over nadenken! :)

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)